Fiscales Laskenta

Fiscales Laskenta
Ihmiset

Erja Valtare, Toimitusjohtaja, Tax partner

Kauppatieteiden lisensiaatti (KTL),
KHT-tilintarkastaja, CMC, HHJ
Kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinto (KLT)

Työskentelen veroasiantuntijana ratkaisemassa asiakkaidemme verotukseen liittyviä mutkikkaitakin tilanteita. Olen runsaat pari vuosikymmentä toiminut omistajayrittäjänä taloushallinnon asiantuntijayrityksessä neuvoen asiakkaita laskentatoimeen, liiketalouteen ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Toisenlaista näkökulmaa työhöni on tuonut toimiminen ammattitilintarkastajana (KHT) erilaisissa tilintarkastus-, arvonmääritys- ja yritysjärjestelyihin liittyvissä tehtävissä, yrityskaupoissa, Due Diligence -toimeksiannoissa sekä yrityssaneeraus- ja muiden lausuntojen antajana.

Iloa elämääni tuo laaja lähipiirini, lapset lapsineen sekä edelleen jatkuva opiskeluintoni akateemisessa maailmassa. Maailman kiertäminen moottoripyörällä, pääasiassa kuitenkin muilla kulkuvälineillä on ollut iso osa elämääni jo vuosia. Rauhallisesta maalaiselämästä nautin iki-ihanassa Mathildedalin ruukkikylässä Perniössä meren rannalla kauniin luonnon ympäröimänä.

erja.valtare(at)fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 457
GSM +358 500 789 220


Karri Nieminen, Tax partner

Master of Laws in International Tax Law, LL.M. (WU)
Kauppatieteiden maisteri (KTM)
Kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinto (KLT)


Toimin veroasiantuntijana ratkoen yritysten, omistajayrittäjien ja yksityisten henkilöiden tuloverotuksiin liittyviä kysymyksiä. Oman suolansa työhön tuovat erityisesti kansainväliseen verotukseen liittyvät tilanteet. Olen tehnyt työtäni verotuksen parissa parisenkymmentä vuotta, josta suuren osan omistajayrittäjänä taloushallinnon asiantuntijayrityksessä. Siitä johtuen myös numerot ovat lähellä sydäntäni. Olen laskenta- ja veropuolen KTM Helsingin Kauppakorkeakoulusta ja LL.M. (WU) Wienin kauppakorkeakoulusta kansainvälisen verotuksen puolelta.

Vapaa-ajallani, jos sitä mukavalta työltäni jää, tykkään kuunnella musiikkia, pelata sählyä, jopoilla stadissa ja matkustella niin perheen kuin ystävienkin kanssa.

karri.nieminen(at)fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 478
Fax +358 9 698 0175


Jaana Toivonen, johtaja, tilitoimistopalvelut

Kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinto (KLT)

Taloushallinnon parissa minulla on työuraa takanani yli 20 vuotta. Olen toiminut erilaisissa taloushallinnon tehtävissä sekä tilitoimistomaailmassa että yksityisellä ja julkishallinnon puolella. Ala on mielenkiintoinen ja tehtävät ovat monipuolisia, eikä kirjanpitäjällä ole kahta samanlaista työpäivää. Siksi se onkin pitänyt minua otteessaan kaikki nämä vuodet. 

Tykkään numeroista, erityisesti tilanteessa, jossa numerot siirtyvät merkityksellisinä lukuina asiakkaan liiketoimintaa kuvaaviin tuloslaskelma-, tase- ja muihin raportteihin. Arjen työni saa silloin sisällön, kun pystyn auttamaan asiakasta hahmottamaan yrityksensä kokonaistilanteen, toimintansa kannattavuuden sekä yrityksen taloudellisen aseman.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti perheen ja kolmen koululaisen harrastustoiminnan parissa.

jaana.toivonen(at)fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 462
GSM +358 44 788 0772


Helena Ekman, asiantuntija, taloushallinnon palvelut

Yo-merkonomi, JET
Kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinto (KLT)


Olen työskennellyt taloushallinnon tehtävissä koko työurani, tähän mennessä jo reilut kolmekymmentä vuotta. Aloitin valtion palveluksessa, jonka jälkeen siirryin pääkaupunkiin tilitoimistoon usean vuoden ajaksi ja perheen perustamisen myötä taas takaisin Turkuun. Käväisin yksityisellä puolella kirjanpitotehtävissä kunnes siirryin Turun Tilitoimistoon, missä työskentelin aluksi kirjanpitäjänä ja myöhemmin toimistopäällikkönä. Tilitoimisto työympäristönä on aina viehättänyt minua monipuolisuutensa vuoksi ja minulla on ollut aina ilo työskennellä ammattitaitoisten työnantajien ja työkavereiden sekä ihanien asiakkaiden kanssa. Pitkän linjan tilitoimistolainen siis, ja edelleen allekirjoitan lausahduksen "kirjanpito on kivaa".

Fiscalesiin tulin vuonna 2011 taloushallinnon asiantuntijatehtäviin. Ja nyt uuden tilitoimiston myötä on jälleen mukava päästä työskentelemään uusien asiakkaiden kanssa.Ensiluokkaisesti ja täsmällisesti hoidettu asiakkaan taloushallinto on minulle sydämen asia.

Vapaa-aikanani puuhailen puutarhassa ja vietän aikaa perheen ja ystävien seurassa.

helena.ekman(at)fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 459
GSM +358 44 712 3901


Hanna Löytökorpi, asiantuntija, taloushallinnon palvelut

Valmistuin aikanaan aivan eri ammattiin, mutta sen ohella aina suuresti kiehtonut numeromaailma vei heti mennessään. Käytännön työ kirjanpidon parissa osoittautui jo alkumetreillä yllättävänkin mielenkiintoiseksi, kaikessa sen monipuolisuudessa. Mikä parasta, täten olen voinut tilitoimistossa työskennellä yhdessä useiden eri alojen yrittäjien kanssa jo pari vuosikymmentä. Minulle mieluisan asiakaspalvelun, erilaisten laskelmien ja mittavan käytännön kokemukseni avulla pyrin löytämään asiakkaille oikeat avaimet myös tulevaan.

Lasten lennettyä pesästä, vapaa-aika suorastaan hujahtaa jo ikiaikaisten mieliharrastusten parissa. Silloin useimmiten salkusta voi kaivella piano- ja haitarinuotteja, virkkuukoukun tai vaikkapa kynät ja siveltimet piirroksiin. Käsityöt tuovat samanaikaisesti sekä mielenvirkeyttä että mielenrauhaa, toteutus kun ei vaadi käyttäjätunnusta salasanoineen.

hanna.loytokorpi(at)fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 466
GSM +358 44 750 6932


Jukka-Pekka Sirviö, veroasiantuntija

Oikeustieteen kandidaatti (OTK), varatuomari

Valmistuin aikanaan oikeustieteen kandidaatiksi Turun yliopistosta. Tämän jälkeen tieni on vienyt Savon kautta takaisin Turkuun, jossa sittemmin innostuin verojuridiikasta, jonka monipuoliset kysymykset haastavat pohtimaan asioita monelta kantilta. Työskentelen veroasiantuntijana sekä yritysten että yksityishenkilöiden erilaisten verotuksellisten ja niitä sivuavien yhtiöoikeudellisten kysymysten parissa. 


Vapaa-aikani kuluu usein musiikin kanssa puuhaillessa. Soittelen omaksi ja silloin tällöin muittenkin iloksi saksofonia. Muulloin on mukava kokkailla yhdessä kotona tai vaikkapa ulkoilla Aurajoen rannalla.

jukka-pekka.sirvio@fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 479


Kaija Suhonen, asiantuntija, taloushallinnon palvelut

Yo-merkonomi
Kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinto (KLT)

Pitkän ja monipuolisen työkokemuksen olen hankkinut sekä tilitoimistomaailmasta että isompien yritysten taloushallinnon tehtävistä. Työkokemusta on kertynyt noin 30 vuotta. KLT-tutkinnon suoritin vuonna 2009.
Tilitoimistossa taloushallinnon tehtävät ovat monipuolisia ja ajan tasalla pysyminen vaatii jatkuvaa opiskelua. Tykkään työskennellä numeroiden parissa ja taloushallinnon kokonaisuuden ymmärtäminen on eduksi tässä työssä. Näin pystyn auttamaan asiakkaita yrityksen taloushallintoon liittyvissä asioissa.
Kesät ja viikonloput aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn tulee usein vietettyä Turun saaristossa mökkeillen ja luonnossa liikkuen. Lasten aikuistuttua on aikaa myös enemmän muille harrastuksille kuten pyöräilylle, kuntosalijumpille, joogalle ja avantouinnille.

kaija.suhonen@fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 468


Tuire Koivu-Turunen, toimistosihteeri

Tietoliikenneteknikko

Olen ollut yli kolmevuosikymmentä elektroniikkateollisuudessa tuotekehityksen tukitoiminnoissa. Aloitin Fiscales Oy:ssä elokuussa 2018 ja astuin aivan eritavoin hektiseen työmaailmaan kuin olin aikaisemmin tottunut. Assistentin työssä voin vapauttaa asiantuntijamme varsinaiseen asiakastyöhön hoitamalla toimiston taustatyöt kuntoon. Turun toimistolla nautin rennosta, mutta samalla asiallisesta ilmapiiristä.

Vapaa-aikanani harrastan ”kotoilua” ja ulkoliikuntaa, kuten pihatöitä ja kävelylenkkejä.

tuire.koivu-turunen@fiscales.fi
Puh. +358207205484


Olet täällä: Etusivu / Ihmiset