Fiscales Laskenta

Fiscales Laskenta
Ihmiset

Erja Valtare, Toimitusjohtaja, Tax partner

Kauppatieteiden lisensiaatti (KTL),
KHT-tilintarkastaja, CMC, HHJ
Kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinto (KLT)

Työskentelen veroasiantuntijana ratkaisemassa asiakkaidemme verotukseen liittyviä mutkikkaitakin tilanteita. Olen runsaat pari vuosikymmentä toiminut omistajayrittäjänä taloushallinnon asiantuntijayrityksessä neuvoen asiakkaita laskentatoimeen, liiketalouteen ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä. Toisenlaista näkökulmaa työhöni on tuonut toimiminen ammattitilintarkastajana (KHT) erilaisissa tilintarkastus-, arvonmääritys- ja yritysjärjestelyihin liittyvissä tehtävissä, yrityskaupoissa, Due Diligence -toimeksiannoissa sekä yrityssaneeraus- ja muiden lausuntojen antajana.

Iloa elämääni tuo laaja lähipiirini, lapset lapsineen sekä edelleen jatkuva opiskeluintoni akateemisessa maailmassa. Maailman kiertäminen moottoripyörällä, pääasiassa kuitenkin muilla kulkuvälineillä on ollut iso osa elämääni jo vuosia. Rauhallisesta maalaiselämästä nautin iki-ihanassa Mathildedalin ruukkikylässä Perniössä meren rannalla kauniin luonnon ympäröimänä.

erja.valtare(at)fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 457
GSM +358 500 789 220


Karri Nieminen, Tax partner

Master of Laws in International Tax Law, LL.M. (WU)
Kauppatieteiden maisteri (KTM)
Kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinto (KLT)


Toimin veroasiantuntijana ratkoen yritysten, omistajayrittäjien ja yksityisten henkilöiden tuloverotuksiin liittyviä kysymyksiä. Oman suolansa työhön tuovat erityisesti kansainväliseen verotukseen liittyvät tilanteet. Olen tehnyt työtäni verotuksen parissa parisenkymmentä vuotta, josta suuren osan omistajayrittäjänä taloushallinnon asiantuntijayrityksessä. Siitä johtuen myös numerot ovat lähellä sydäntäni. Olen laskenta- ja veropuolen KTM Helsingin Kauppakorkeakoulusta ja LL.M. (WU) Wienin kauppakorkeakoulusta kansainvälisen verotuksen puolelta.

Vapaa-ajallani, jos sitä mukavalta työltäni jää, tykkään kuunnella musiikkia, pelata sählyä, jopoilla stadissa ja matkustella niin perheen kuin ystävienkin kanssa.

karri.nieminen(at)fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 478
Fax +358 9 698 0175


Jaana Koivu, johtaja, tilitoimistopalvelut

Kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinto (KLT)

Taloushallinnon parissa minulla on työuraa takanani yli 20 vuotta. Olen toiminut erilaisissa taloushallinnon tehtävissä sekä tilitoimistomaailmassa että yksityisellä ja julkishallinnon puolella. Ala on mielenkiintoinen ja tehtävät ovat monipuolisia, eikä kirjanpitäjällä ole kahta samanlaista työpäivää. Siksi se onkin pitänyt minua otteessaan kaikki nämä vuodet. 

Tykkään numeroista, erityisesti tilanteessa, jossa numerot siirtyvät merkityksellisinä lukuina asiakkaan liiketoimintaa kuvaaviin tuloslaskelma-, tase- ja muihin raportteihin. Arjen työni saa silloin sisällön, kun pystyn auttamaan asiakasta hahmottamaan yrityksensä kokonaistilanteen, toimintansa kannattavuuden sekä yrityksen taloudellisen aseman.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti perheen ja kolmen koululaisen harrastustoiminnan parissa.

jaana.koivu(at)fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 462
GSM +358 44 788 0772


Jarno Huhtala, asiantuntija, taloushallinnon palvelut

 Taloushallinnon tradenomi

Aloitin työurani aikanaan ennen varsinaista kouluttautumista taloushallinnon alalle isännöintitoimistoympäristössä ja sitä kautta asepalvelukseni jälkeen hakeuduin Turun ammattikorkeakouluun opiskelemaan taloushallintoa, sillä koin kyseisen aiheen kiinnostavana ja minulle sopivana uravaihtoehtona. Ennen valmistumistani 2013 ja sen jälkeen on urani vienyt minua taloushallinnon parissa vanhusten palvelutalotoiminnan, kuntoutuskeskustoiminnan ja maatalouskoneita valmistavan yrityksen kautta uuden haasteen pariin Fiscales Oy:n palvelukseen.

Vapaa-aikanani aikani kuluu mm. tietokoneharrastuksen ja ystävieni kanssa monenlaisten lautapelien pelaamisen parissa.

jarno.huhtala@fiscales.fi
Puh. +358 207205 460


Hanna Löytökorpi, asiantuntija, taloushallinnon palvelut

Valmistuin aikanaan aivan eri ammattiin, mutta sen ohella aina suuresti kiehtonut numeromaailma vei heti mennessään. Käytännön työ kirjanpidon parissa osoittautui jo alkumetreillä yllättävänkin mielenkiintoiseksi, kaikessa sen monipuolisuudessa. Mikä parasta, täten olen voinut tilitoimistossa työskennellä yhdessä useiden eri alojen yrittäjien kanssa jo pari vuosikymmentä. Minulle mieluisan asiakaspalvelun, erilaisten laskelmien ja mittavan käytännön kokemukseni avulla pyrin löytämään asiakkaille oikeat avaimet myös tulevaan.

Lasten lennettyä pesästä, vapaa-aika suorastaan hujahtaa jo ikiaikaisten mieliharrastusten parissa. Silloin useimmiten salkusta voi kaivella piano- ja haitarinuotteja, virkkuukoukun tai vaikkapa kynät ja siveltimet piirroksiin. Käsityöt tuovat samanaikaisesti sekä mielenvirkeyttä että mielenrauhaa, toteutus kun ei vaadi käyttäjätunnusta salasanoineen.

hanna.loytokorpi(at)fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 466


Sari Saarinen, Asiantuntija, taloushallinnon palvelut

Merkonomi
Kirjanpidon ja laskentatoimen tutkinto (KLT)

Olen työskennellyt tilitoimistomaailmassa noin 30 vuotta.
Asiakaspalvelu sekä eri alojen asiakkaat tekevät työstä vaihtelevaa, ja yhteisen
kielen löytyminen helpottaa työskentelyä.
Työ vaatii jatkuvaa kouluttautumista vero- yms. muutosten sekä alan sähköistymisen vuoksi.

KLT-tutkinnon suoritin vuonna 2003.

Ennen tilitoimistouraa ehdin työskennellä perheyrityksessä sekä valtiolla ja kunnalla
erilaisissa toimistotehtävissä.

Harrastan uintia (myös avanto), kuntoliikuntaa ja ulkoilua (Kultainen noutaja).
Mökkeilyä harrastan viikonloppuisin ja lomalla, mahdollisuuksien mukaan.

sari.saarinen@fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 495


Jukka-Pekka Sirviö, veroasiantuntija

Oikeustieteen kandidaatti (OTK), varatuomari

Valmistuin aikanaan oikeustieteen kandidaatiksi Turun yliopistosta. Tämän jälkeen tieni on vienyt Savon kautta takaisin Turkuun, jossa sittemmin innostuin verojuridiikasta, jonka monipuoliset kysymykset haastavat pohtimaan asioita monelta kantilta. Työskentelen veroasiantuntijana sekä yritysten että yksityishenkilöiden erilaisten verotuksellisten ja niitä sivuavien yhtiöoikeudellisten kysymysten parissa. 


Vapaa-aikani kuluu usein musiikin kanssa puuhaillessa. Soittelen omaksi ja silloin tällöin muittenkin iloksi saksofonia. Muulloin on mukava kokkailla yhdessä kotona tai vaikkapa ulkoilla Aurajoen rannalla.

jukka-pekka.sirvio@fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 479


Mikaela Valtare, asiantuntija, palkka- jataloushallinnon palvelut

Liiketalouden tradenomi
PHT

Valmistuin Turun Ammattikorkeakoulusta liiketalouden tradenomiksi kesällä 2012. Opiskeluaikaisen työharjoitteluni tein Turun Tilitoimistossa, jonka aikana sain jo hieman tuntumaa tilitoimistoympäristössä työskentelemiselle.

Mielenkiintoinen ja monipuolinen taloushallinnon ala on pitänyt minua otteessaan vuodesta 2014 lähtien. Työn ohessa olen suorittanut Taloushallintoliiton palkkahallinnon tutkinnon, josta valmistuin vuonna 2017.

Aikaisemmin olen työskennellyt asiakaspalvelutyössä niin päivittäistavarakaupassa kuin tavaratalossakin.

Tilitoimistoympäristön työskentelyn monipuolisuus viehättää, ja hyvä asiakaspalvelu onkin ykköstavoitteeni!

Vapaa-aikani vietän enimmäkseen perheen, ystävien ja urheilun parissa. Matkustaminen on myös lähellä sydäntäni ja pyrinkin aina mahdollisuuden tullen näkemään maailmaa ja saamaan uusia kokemuksia.


mikaela.valtare(at)fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 458
GSM +358 45 169 9220


Kamilla Karlsson, assistentti

 Valmistuin talous- ja toimistopalveluiden merkonomiksi 2015 ja opiskelujeni aikana huomasin nopeasti, että pidän tarkasta ja monipuolisesta työstä, joka mahdollistaa myös uuden oppimisen ja koen assistentin työn olevan juuri tätä.

Turussa tehtäväni on varmistaa, että asiantuntijamme voivat keskittyä omaan työhönsä, hoitamalla toimiston juoksevia töitä sekä laskutusta.

Aikaisempi työkokemukseni tulee pitkälti järjestöpuolelta, erilaisista tukitoimista hallinnossa.

Vapaa-aikani vietän perheeni kanssa sekä kirjoitusharrastukseni parissa. Musiikki on minulle myös tärkeää ja kuuluu joka päiväiseen arkeeni. 

kamilla.karlsson@fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 468


Johannes Vuorenpää, johtava asiantuntija, taloushallinnon palvelut

Kauppatieteiden maisteri (KTM)

Tilitoimistokokemusta aloin kartuttaa perheyrityksessä jo nuorena. Toimin ensin avustavissa tehtävissä ja reskontrien parissa. Kokemuksen karttuessa pääsin tekemään vaativampia tehtäviä ja suoritin töiden ohessa Kauppatieteiden maisterin tutkinnon Vaasan Yliopistosta pääaineenani laskentatoimi ja tilintarkastus. Opiskeluihini kuului myös verojuridiikkaa ja organisaatio-oikeutta, jotka molemmat tukevat vahvasti taloushallinnon monipuolisten tehtävien suorittamista.

Taloushallinnon alalla viehättää erityisesti monipuolisuus. Taloushallinon ala on muuttunut nopeasti ja nykyään yhdistyvät laaja-alainen osaaminen hyvän asiakaskokemuksen tarjoamiseen. Pidän erityisesti siitä, että pystyn ratkaisemaan monipuolisesti ongelmia ja tarjoamaan kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotta asiakkaat voivat keskittyä mahdollisimman hyvin oman toimintansa kehittämiseen.

Työn vastapainoksi vapaa-aikani kuluu salilla painoja siirrellessä, ruuanlaiton, lukemisen ja tv-sarjojen parissa sekä ystävieni kanssa aikaa viettäessä.

johannes.vuorenpaa@fiscales.fi
Puh. +358 20 7205 484


Olet täällä: Etusivu / Ihmiset