Fiscales Laskenta

Fiscales Laskenta
Ajankohtaista

Kunnianhimoinen taloushallinnon asiantuntija Turkuun

Julkaistu 28.05.2019

Hei sinä taloushallinnon osaaja!

 Etsimme (ja löysimme) kaltaisiasi jo vuoden alussa, mutta tarvitsemme vielä yhden kirjanpitäjän lisää. Mikäli suhtaudut kunnianhimoisesti työhösi ja haluat työltäsi hieman enemmän, ole hyvä ja lue eteenpäin.

Mistä Fiscales tunnetaan

Meillä asiakas saa aitoa asiantuntijapalvelua ja työntekijä pääsee osoittamaan osaamisensa ja kasvamaan kohti ammatillisia intohimojaan.

Emme pakerra yksin omien asiakastöidemme parissa, vaan teemme töitä yhdessä. Tukenasi ovat laskentatoimen, verotuksen, yhteisöoikeuden ja tilintarkastuksen kokeneet ammattilaiset.

Mitä erityistä meissä on

Verotuksen asiantuntijuus on erityisosaamistamme, joten ongelmatilanteissa me osaamme auttaa sinua ja vastaamme asiakkaasi verotusta koskeviin kysymyksiin. Halutessasi pääset myös itse kehittämään omaa vero-osaamistasi.

Mikäli tilintarkastus on kiinnostuksen kohteesi, pääset kasvattamaan tietotaitoasi myös tilintarkastuksen näkökulmasta. Ja jos tavoitteenasi on KLT-tutkinto, takaamme sinulle tuen ja koulutuksen unelmasi saavuttamiseen.

Niin ja hei, emme ole aivan tavallinen tilitoimisto siinäkään mielessä, että meille valikoituu ulospäinsuuntautuneita ja sosiaalisia persoonia − oma työrauha toki annetaan. Meillä saa viihtyä töissä ja tietää osaavansa! (Kun tulet työhaastatteluun, pyydä Erjaa kertomaan tarina siitä, mitä ”tietää osaavansa” meillä tarkoittaa.)

Mitä odotamme sinulta

- Kirjanpidon perusosaamista
- Ainakin 2-4 vuoden kokemusta tilitoimistossa työskentelystä
- Olet koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi, yo-merkonomi tai kauppatieteiden maisteri
- Olet käyttänyt yleisimpiä kirjanpidon tietojärjestelmiä (meidän käytössämme on mm. Procountor ja    Netvisor)
- Kykyä ottaa käyttöön ja omaksua nopeastikin uusia tietojärjestelmiä
- Englanti työkielenä luonnistuu
- Kunnianhimoa osaamisesi kehittämiseen
- Et pelkää sosiaalisia kirjanpitäjäkollegoita :)

Eli milloin voit aloittaa?

Koska luit ilmoituksemme tänne asti, uskomme herättäneemme kiinnostuksesi. Lähetä siis avoin hakemuksesi ja CV:si Erjalle erja.valtare@fiscales.fi. Erjalta saat myös lisätietoja meistä ja avoimesta asiantuntijatehtävästä 050 078 9220 / erja.valtare@fiscales.fi.

Hakuaika päättyy heti, kun löydämme sinut. Otamme sinut töihin Turun toimipisteeseemme sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.

ps. Työ on kokoaikainen ja vakituinen, mutta se varmasti oli jo sanomattakin selvää.


Olet täällä: Etusivu / Ajankohtaista