Fiscales Laskenta

Fiscales Laskenta
Ajankohtaista

Johtava taloushallinnon asiantuntija Turkuun

Julkaistu 28.05.2019

Mistä Fiscales tunnetaan

Meillä asiakas saa aitoa asiantuntijapalvelua ja työntekijä pääsee osoittamaan osaamisensa ja kasvamaan kohti ammatillisia intohimojaan.

Emme vain pakerra yksin omien asiakastöidemme parissa, vaan teemme töitä yhdessä. Asiantuntijatiimimme muodostuu osaavista laskentatoimen, verotuksen, yhteisöoikeuden ja tilintarkastuksen ammattilaisista.

Mitä tarjoamme sinulle

Kuten jo kerroimme, taloushallintotiimimme esimies Jaana tarvitsee aisaparin ja lisäkädet. Pääset vastaamaan asiakastoimeksiannoista, ohjaamaan ja neuvomaan tiimin asiantuntijoita ja tarvittaessa sijaistamaan Jaanaa.

Pidämme asiakkaistamme kokonaisvaltaisesti huolta, mikä tarkoittaa, että hoidamme myös asiakkaidemme epätavallisempia ja vaativampia taloushallinnon toimeksiantoja, joista sinä tulisit jatkossa vastaamaan. Pääset myös työskentelemään kansainvälisten asiakastoimeksiantojemme parissa.

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työn viihtyisässä Turun toimipisteessämme. Meille on valikoitunut ulospäinsuuntautuneita ja sosiaalisia persoonia – ja sellaista etsimme nyt myös Jaanan työpariksi – joten meillä saat myös mukavat työkaverit ja yhteen hiileen puhaltavan työyhteisön.

Mitä odotamme sinulta

- Vankkaa taloushallinnon osaamista
- Ainakin 3-5 vuoden työkokemusta
- Olet koulutukseltasi esimerkiksi tradenomi, yo-merkonomi tai kauppatieteiden maisteri
- Olet esimerkiksi KLT-, HT tai KHT-tarkastaja tai tavoittelet jotakin näistä tutkinnoista
- Halua ja rohkeutta vastata asiakkaidemme toimeksiannoista
- Kykyä organisoida ja ohjata tiimin jäsenten työtä ja saada heidät tavoittelemaan parastaan
- Englanti työkielenä luonnistuu ja haluat vastata kansainvälisistä toimeksiannoista
- Kunnianhimoa oman osaamisesi ja tiimin jäsenten asiantuntijuuden kehittämiseen
- Et pelkää sosiaalisia kirjanpitäjäkollegoita :)

Eli milloin voit aloittaa?

Koska luit ilmoituksemme tänne asti, uskomme herättäneemme kiinnostuksesi. Lähetä siis avoin hakemuksesi ja CV:si Erjalle erja.valtare@fiscales.fi. Erjalta saat myös lisätietoja meistä, tulevasta tiimistäsi ja avoimesta työtehtävästä 050 078 9220 / erja.valtare@fiscales.fi

Hakuaika päättyy heti, kun löydämme sinut. Otamme sinut töihin sopimuksen mukaan, mieluusti mahdollisimman pian.Olet täällä: Etusivu / Ajankohtaista